Intrebari Videochat

Ce program voi avea la un studio videochat?

 

Aici nu vei avea un program fix. Tu alegi zilele in care lucrezi la studio, orele intre care vei dori sa te conectezi la contul tau de videochat si sa vorbesti cu clientii din strainatate. Poti sa mai ai si alte joburi in paralel, poti merge la facultate sau iti poti rezerva destul timp cu familia. Noi ne desfasuram activitatea timp de 24 de ore pe zi.

intrebari videochat studio
intrebare videochat

Cat de mult pot castiga daca mai angajez ca model videochat?

Un model videochat poate castiga atat cat doreste. Nu exista o limita, caci fiecare are propriul ritm de lucru intr-un studio videochat. Poti lucra 15 minute pe zi sau, din contra, poti ramane conectata la canalul tau de videochat timp de 24 de ore. Poti ajunge destul de usor la un castig de cateva mii de euro lunar din videochat.

Ma pot vedea prietenii si rudele din Romania in timpul activitatii de videochat?

 

Poti sta linistita, deoarece activitatea noastra de videochat este orientata spre clienti din alte tari. Iti protejam identitatea si nu vom divulga nimanui detalii despre tine. Poti alege si sa porti o masca, daca tu si clientul agreati acest lucru.

videochat ochi
videochat

Cum iau legatura cu voi si unde va gasesc?

 

Dupa ce ne contactezi telefonic sau prin e-mail, noi iti vom oferi adresa exacta. Lucram intr-o zona ultracentrala din Bucuresti, dar nu publicam adresa, deoarece totul este confidential, interesul modelelor noastre de videochat fiind astfel aparat cel mai bine.

Este legala activitatea de modele videochat in Romania?

 

 

Aceasta activitate, in domeniul videochat, este perfect legala in Romania. Drepturile tale sunt protejate de legile in domeniul muncii, asa cum sunt protejate interesele fiecarui angajat din tara noastra. Ti se va recunoaste vechimea in munca si te vei bucura de toate drepturile ce ti se cuvin ca angajat.

videochat legalitate
videochat cuplu

Pot lucra la voi alaturi de partenerul de viata?

 

 

In activitatea unui studio videochat, activitatea este individuala si nu include pornografie sau acte sexuale prezentate altor persoane. Castigul de bani din activitati sexuale este ilegal in Romania si se numeste prostitutie. Noi nu practicam asa ceva, ci le oferim fetelor sansa de a vorbi cu barbati din alte tari, fara prezenta unei a doua persoane in camera in care lucreaza un model de videochat.

Daca nu imi mai place aceasta activitate, pot renunta oricand la ea?

 

Cu siguranta! Daca, din orice motiv, nu mai vrei sa lucrezi intr-un studio de videochat, poti renunta oricand doresti. Daca se va putea, te vom ruga sa ne anunti in prealabil, astfel incat sa nu ne fie afectat programul. Chiar de a doua zi, vei putea incepe o noua cariera intr-un alt domeniu, in cazul in vrei o schimbare majora in cariera ta.

intrebari videochat