Angajare Trainer Videochat

Angajare Trainer Videochat

Poate ai lucrat mult timp in videochat si vrei o noua provocare in cariera ta. Poate vrei sa ramai in domeniu, dar  doresti sa impartasesti si altor fete secretele meseriei de model videochat. Noi iti oferim sansa de a veni la un interviu de angajare trainer videochat. Vei putea fi mentorul unor modele aspirante la o cariera lunga si frumoasa intr-un studio videochat.

Ce face un Trainer de Videochat

Nu orice fost model de videochat poate deveni automat si trainer. Iti trebuie numeroase calitati, dintre care putem mentiona perspicacitatea, rabdarea, dinamismul, empatia si tactul. Un trainer de videochat are de abordat foarte multe situatii dificile din care trebuie sa iasa cu bine de fiecare data. Lucrand cu oamenii, provocarile sunt zilnice si dintre cele mai dificile uneori.

Ca trainer de videochat, le vei ghida pe urmatoarele modele videochat si vei deveni chiar modelul multora dintre ele. Activitatea unui trainer de studio videochat nu se incheie atunci cand modelele de videochat respective si-au inceput activitatea. Ele au nevoie de consilierea ta continua si asistenta in alegerea unor solutii pe care nu le pot aborda singure.

Ca trainer de videochat, esti responsabila de evolutia fiecarui model aflat sub indrumarea ta. Trebuie sa primesti constant feedback de la fiecare dintre ele si sa gasesti solutia optima atunci cand este nevoie de rezolvarea unei probleme. Noi intelegem foarte bine importanta acestui rol in compania noastra si oferim bonusuri substantiale de performanta trainerilor cu rezultate foarte bune.

angajare trainer videochat

Poti deveni trainer chiar daca nu ai experienta in lucrul la un studio videochat!

Cu siguranta, ai numeroase calitati de trainer care pot fi folosite in lucrul cu modelele noastre. Fiecare fata care se angajeaza la noi trebuie sa deprinda abilitati de comunicare, sa vorbeasca bine, sa se poarte respectuous cu fiecare client si sa se respecte pe ea insasi. Toate aceste calitati sunt “slefuite” de trainerii nostri.

 Cu timpul, vei ajunge la un castig mult mai mare decat la inceputul carierei de trainer videochat. La noi, vei lucra intr-o echipa tanara, ambitioasa si dinamica. Vei gasi aici un mediu de lucru ce te va stimula sa obtii performante din ce in ce mai mari. Daca esti o fire spontana si ambitioasa, carismatica, onesta si comunicativa cu cei din jur, atunci vei putea lucra ca videochat trainer

  • Program Flexibil

    La fel ca si modelele noastre de videochat, si tu iti vei putea face propriul program

  • Bonus Angajare

    La angajarea vei primi o prima de instalare, iar pe parcurs vei avea asigurate si servicii gratuite de coafor, machiaj si infrumusetare

  • Voucher

    Fiecare trainer videochat angajat la noi beneficiaza si de voucher la sala de fitness pentru a se putea mentine in cea mai buna forma fizica

Pe langa stabilitatea data de un astfel de job, vei avea si posibilitatea de a promova in cadrul companiei noastre. Cu timpul, vei putea avea acces chiar si la un post de manager in videochat sau la un post din conducerea companiei noastre.